Novi Sad: Otac obljubio trogodišnju ćerku

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Otac obljubio trogodišnju ćerku

Kriminalistička policija uhapsila je M. V. (33), zbog sumnje da je obljubio svoju trogodišnju ćerku.

Otac je navodno devojčicu dirao po genitalijama, a ona je sve ispričala majci.

Strašno: Otac tuče bolesnu devojčicu (VIDEO)

Strašno: Komšija mu godinu dana silovao ćerku! (FOTO)

Gnusan zločin u Egiptu: Otac sedam godina silovao ćerku, a u svemu mu pomagala supruga

Prema nezvaničnim informacijama, roditelji devojčice su u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postupku razvoda, a dete, koje nema još pune tri godine, je boravilo i kod oca. Kada se vratila od njega, mami je rekla da je tata dirao.



Devojčica je na lutki pokazala šta joj je tata radio
- kaže izvor “Novosti”. Majka je obavestila policiju, a oni Centar za socijalni rad. Devojčica je njihovom psihologu i pedagogu iz tima za borbu protiv zlostavljanja dece, ispričala isto što i majci.

Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, oduzet mu je i računar, a određeno mu je i policijsko zadržavanje, posle čega će biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.