Novi Sad: Nepoznata crvena tečnost izlila se u Dunav

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Nepoznata crvena tečnost izlila se u Dunav

Crvena tečnost nepoznatog porekla primećena je danas u vodi Dunava, na Beogradskom keju u Novom Sadu, potvrđeno je Tanjugu u JKP "Vodovod i kanalizacija".Radnici Glavne crpne stanice na tom keju su u blizini drumsko- železničkog mosta, oko 11 sati, primetili isticanje crvene tečnosti u vodu, rekao je rukovodilac Sektora za odnose sa javnošću u tom preduzeću Aleksandar Vukovac, napominjujući da se još ne zna o kakvoj je tečnosti reč, niti odakle potiče.Ekipa "Vodovoda" uradila je uzorkovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vode i obavestila Institut za javno zdravlje Vojvodine koji će, takođe, obaviti neophodne analize.Vukovac je dodao da će najverovatnije naredne sedmice biti gotovi rezultati analiza na osnovu čega će se znati poreklo te tečnosti i odakle potiče.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nepoznata crvena tečnost izlila se u Dunav

Izvor: Studio B, 24.Jul.2015

Crvena tečnost nepoznatog porekla primećena je danas u vodi Dunava, na Beogradskom keju u Novom Sadu, potvrđeno je Tanjugu u JKP "Vodovod i kanalizacija"...Radnici Glavne crpne stanice na tom keju su u blizini drumsko- železničkog mosta, oko 11 sati, primetili isticanje crvene tečnosti u vodu,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.