Novi RUSKI RULET za kojim su poludeli adrenalinski zavisnici!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Feb.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "RUSKI RULET" za kojim su poludeli adrenalinski zavisnici!

Grupa zaluđenika i onih koji se hrane adrenalinom, za koje je ovakva vrsta "igre" zabava, osmislila je novu vrstu "Ruskog ruleta", odnosno "podigla ga na viši nivo" kako kažu...

Igra se više ne izvodi sa pištoljima u kojima se nalaze meci, već sa specijalnim pištoljima koji su punjeni kapislama visoke voltaže.

Kao i kod klasičnog "ruskog ruleta", takmičari stoje jedan iza drugog dok im je oružje upereno u potiljak onog ispred sebe. Ipak, nema više krvi i nereda >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji bi ostajao za onim koji bi imao manje sreće i naleteo na metak.

Ova priča je malo drugačija. U svaki pištolj se na početku stavlja po sedam metaka, kapisli-strelica, od kojih je samo jedna ona koja je odgovorna za udar jačine 10.000 volti!

Igra se zove "Perm" po istoimenom gradu na obroncima Urala u Rusiji, gde je i započela. Inače ovu igru je osmislio i započeo bivši šampion u borbama, Valerij Eščenko, dok je boravio u bolnici, oporavljajući se od povrede.

Kao i klasičan "ruski rulet", "Perm" je igra na sreću, koja počinje tako što se stavlja prvo jedno punjenje, dok je ostalih šest prazno.

kako vreme odmiče i takmičari bivaju oboreni tako se i broj punjenja povećava.

Oni koji su učestvovali kažu da je osećaj kada te pogodi 10.000 volti sličan kao da je nešto veoma jako udarilo.

Pobednik osvaja medalju, novčanu nagradu i naravno poštovanje među ostalim učesnicima.

Pogledajte kako izgleda igra

Izvor: odditycentral

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.