Novi Pazar slavi Dan grada, koncert Bijelog dugmeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar slavi Dan grada, koncert Bijelog dugmeta

U Novom Pazaru vlada praznična atmosfera, jer se obeležava Dan grada, a večeras nastupa "Bijelo dugme".

U Novom Pazaru borave brojne delegacije, ali pre svih gosti i turisti iz gradova i država iz regiona.

Prema informacijama, sve hotele i privatne apartmane popunili su turisti koji su u Novi Pazar došli u najvećem broju zbog večerašnje centralne manifestacije koncerta grupe “Bijelo dugme”.

Popunjeni su svi smeštajni kapaciteti u gradu, a hotelijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažu da su se i tokom dana tražile rezervacije smeštaja, ali da su obustavili rezervacije usled nedostatka slobodnih kapaciteta. Dodaju da gostiju ima iz svih krajeva, Kruševca, Niša, Podgorice, Skoplja kao i gostiju iz inostranstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bijelo Dugme – Pijani izvođači nisu ispoštovali 20.000 okupljenih građana na trgu u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 21.Apr.2019, 11:56

Novi Pazar – Bijelo Dugme obrukalo se večeras u Novom Pazaru, gdje su bili angažovani da održe koncert povodom proslave 558. godišnjice Novog Pazara. Iako je bilo dogovoreno da sviraju dva puna sata i petnaest minuta, članovi ovog benda su prvo napravili neplaniranu pauzu a onda je Tifa otpevao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.