Novi Pazar plaća zamenu individualnih ložišta

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jun.2021, 10:10

Novi Pazar plaća zamenu individualnih ložišta

Novi Pazar je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za zamenu individualnih ložišta na čvrsto gorivo kotlovima na pelet, za šta je, uz podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine, obezbeđeno 6,2 miliona dinara. Konkurs je otvoren do 28. juna, a na njega se mogu prijaviti svi oni koji trenutno za zagrevanje svojih domova koriste čvrsta goriva – drva, ugalj ili briket, a ispunjavaju konkursom propisane uslove. – Pravo prijave imaju vlasnici objekata iz prve četiri zone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << koji nemaju mogućnost priključenja na toplovodnu mrežu. Bitno je da su ti objekti legalni, odnosno da su izgrađeni uz građevinsku dozvolu, ili su ozakonjeni u postupku legalizacije. Takođe, vlasnici objekta moraju imati izmirene sve poreske obaveze, ili dokaz da redovno izmiruju obaveze ukoliko su u postupku reprograma poreskog duga – kaže načelnik Gradske uprave DŽemil Divanefendić. Grad će finansirati polovinu troškova zamene ložišta, odnosno maksimalno do 85.000 dinara po jednom domaćinstvu. The post Novi Pazar plaća zamenu individualnih ložišta appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar plaća zamenu individualnih ložišta

Izvor: B92, 15.Jun.2021

Novi Pazar je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za zamenu individualnih ložišta na čvrsto gorivo kotlovima na pelet, za šta je, uz podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine, obezbeđeno 6,2 miliona dinara...Konkurs je otvoren do 28. juna, a na njega se mogu prijaviti svi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.