Novi Pazar odlučan u borbi protiv epidemije: Pojačana kontrola poštovanja mera protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 20:59

Novi Pazar odlučan u borbi protiv epidemije: Pojačana kontrola poštovanja mera protiv korone

Štab apeluje na sve građane da budu odgovorni

U cilju preventivnog delovanja i suzbijanja pandemije korona virusa, a u skladu sa merama Vlade Srbije, na teritoriji Novog Pazara će u narednom periodu biti pojačan nadzor privrednih subjekata i kontrola poštovanja mera na javnim mestima, saopšteno je sa sednice Stručno operativnog tima Štaba za vanredne situacije.

Posebnan apel građanima odnosi se na suzdržavanje od organizacije i prisustva bilo kakvoj vrsti proslava, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz napomenu da će inspekcijske službe ovakav vid okupljanja najstrožije kontrolisati, kaže se u saopštenju.

Nadležne inspekcijske službe kontrolisaće i primenu propisa kojim je obavezno nošenje zaštitne maske a fizička udaljenost između lica mora biti dva metra.

Štab apeluje na sve građane, da odgovornost prema sebi i svojim namilijima pokažu odustajanjem od bilo kakvih okupljanja i kontakte sa okolinom svedu na neophodni minimum, čime će uticati na usporavanje širenja virusa Kovid-19 i smanjenje pritiska na zdravstveni sistem, navadeno je u saopštenju.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.