Izvor: SandzakPress.net, 16.Okt.2020, 15:53

Novi Pazar – Zbog prosjačenja uhapšeno više lica

Pripadnici novopazarske policije  danas su  u nekoliko odvojenih akcija  lišili slobode više od deset osoba, za koje se sumnja da su se bavili prosjačenjem. Ekipa portala A1 je danas zabeležila hapšenja dve osobe, zbog prosjačenja i oni su privedeni sudu u Novom Pazaru. Intervetna policija je brzim reagovanjem uspela da uhapsi nekoliko lica, u odvojenim akcijama,  za koje se osnovano sumnja da su se bavili prosjačenjem. (A1) The post Novi Pazar – Zbog prosjačenja uhapšeno više lica appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Učenica medicinske škole u Novom Pazaru nije zaražena korona virusom

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2020, 12:16

Učenica Medicinske škole u Novom Pazaru  za koju se sumnjalo da je pozitivna na korona virus, PCR test je pokazao da je negativna na korona virus. Za sada u novopazarskim školama nema zaraženih korona virusom. “Sinoć je stigao PCR test devojčice iz Medicinske škole u Novom Pazaru, koji je pokazao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.