Novi Pazar: Uhapšena dva muškarca zbog pucnjave i ranjavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020, 16:42

Novi Pazar: Uhapšena dva muškarca zbog pucnjave i ranjavanja

Policija u Novom Pazaru uhapsila je B. M. (32) i I. M. (31) koji su se sinoć ispred ugostiteljskog objekta sukobili, uz upotrebu noža i pištolja, kada je jedan metak pogodio prolaznicu i teško je ranio.

Sumnja se da je I. M. nožem zadao ubodne rane i posekotine B. M. i I. M, a da je zatim B. M. ispalio više metaka iz pištolja, saopšteno je iz MUP-a.

Jedan projektil pogodio je tridesetpetogodišnju ženu, slučajnu prolaznicu i teže je povredio.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intenzivno traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je učestvovala u ovom događaju.

B. M. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, a I. M. zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i laka telesna povreda.

Njima je određeno zadržavanja do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju novopazarskog MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Pazar: Hapšenje znog ubistva u pokušaju

Izvor: Danas, 24.Maj.2020

B.M. (32), I.M.(31) i I.M. (35) uhapsila je novopazarska policija zbog učestvovanja u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u ovom gradu. B.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u pokušaju, I.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.