Novi Pazar: Uhapšen serijski provalnik

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2022, 16:22

Novi Pazar: Uhapšen serijski provalnik

Novopazarska policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg muškarca iz ovog grada zbog sumnje da je tokom vikenda izvršio četiri teške krađe, saopštila je danas Policijska uprava. On se sumnjiči da je, u noći između subote i nedelje, odvalio vrata na dva butika u Ulici Rifata Burdževića iz kojih je ukrao dva laptopa i fiskalnu kasu. Iste noći je na Keju 37. sandžačke divizije nasilno otvorio vrata na “renou” iz kojeg je ukrao cd plejer i parfem, a potom u Ulici AVNOJ-a razvalio katanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na rashladnoj vitrini iz koje je ukrao nekoliko limenki i drugih sokova. Policija je ukradene predmete pronašla i vratila vlasnicima, a protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava u redovnom postupku. (Radiostoplus) The post Novi Pazar: Uhapšen serijski provalnik appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

ČETIRI KRAĐE ZA JEDNU NOĆ U Novom Pazaru uhvaćen serijski provalnik

Izvor: Blic, 07.Feb.2022

Novopazarska policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg muškarca iz ovog grada osumnjičenog da je za jednu noć izvršio četiri teške krađe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.