Novi Pazar: Raste broj pregleda i hospitalizovanih pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 03.Sep.2020, 13:16

Novi Pazar: Raste broj pregleda i hospitalizovanih pacijenata

Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ZZJNP na lečenju se nalazi osam pacijenata. Preminulih nije bilo, a na lečenju su primljena tri nova pacijenta. “Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 103 (57prvih i 46 kontrolnih pregleda)” – saopšteno je iz Štaba U Domu zdravlja urađeno je 45 laboratorijskih analiza, 30 RTG pluća i 52 seriološka (brza) testa iz krvi, od čega je 20 bilo pozitivno (11 IGG i 9 IGM). Urađena su i 43 PCR testa. indeksonline.rs The post Novi Pazar: Raste broj pregleda i hospitalizovanih pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U kovid bolnicama u Vranju 24 pacijenta

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2020

Prema poslednjim podacima, u tri kovid bolnice u Vranju, ukupan broj hospitalizovanih pacijenata je 24, od čega kovid pozitivnih osam. Među njima nema dece. Trenutan broj slobodnih mesta je 156. Na kućno lečenje otpuštena su dva pacijenta. Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.