Novi Pazar: Raste broj hospitalizovanih kovid pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jan.2021, 14:26

Novi Pazar: Raste broj hospitalizovanih kovid pacijenata

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru ukupno je hospitalizovan 71 pacijent zaražen korona virusom, od kojih je šest na respiratorima, a jedan na kiseoničkoj potpori. Na Infektivnom odeljenju je 28 pacijenata, na grudnom 14, ORL devet, Respiratornoj jedinici sedam i Privremenoj bolnici Novopazarska banja 13. Sa simptomima ovog virusa juče su se lekarima prvi put javila 73 pacijenta, a urađeno je 78 laboratorijskih analiza, 67 rendgenskih snimaka pluća i 55 PCR testova. Od 61 brzih antigenskih testova iz brisa nosa dva su bila pozitivna. The post Novi Pazar: Raste broj hospitalizovanih kovid pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U leskovackoj Kovid bolnici bez smrtnih slucajeva

Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2021

LESKOVAC..Broj hospitalizovanih pacijenata u leskovačkoj kovid bolnici je 67, od čega je iz Leskovca njih 38. Primljeno je 5 pacijenta, otpušteno 7, a smrtnih slučajeva nije bilo...Na kiseoniku je 55 pacijenata, a na respiratoru je 5...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.