Novi Pazar: Preminuo jedan pacijent, stagnira broj hospitalizovanih

Izvor: SandzakPress.net, 03.Dec.2020, 13:06

Novi Pazar: Preminuo jedan pacijent, stagnira broj hospitalizovanih

U poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je pacijent iz Sjenice od posledica izazvanih korona virusom, što je prvi smrtni slučaj izazvan tom bolešću u toj opštini posle nekoliko nedelja. Na lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi i privremenoj kovid bolnici Novopazarska Banja trenutno se nalaze 123 pacijenta, što je nešto manje nego prethodnog dana, a u poslednja 24 sata hospitalizovano je 11 osoba – pet iz Raške, četiri iz Novog Pazara i dve iz Tutina. Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << petoro je na respiratorima, a tri pacijenta su na kiseoničkoj potpori, odnosno, high-flow ventilaciji. Kovid ambulanti Doma zdravlja javilo se 130 osoba, njih 71 prvi put, dok je za ostale to bio kontrolni pregled. Urađeno je 69 brzih antigenskih testova od kojih je 12 bilo pozitivno, kao i 22 PCR testa čiji će rezultati biti uskoro poznati. Izvor: Radiostoplus   The post Novi Pazar: Preminuo jedan pacijent, stagnira broj hospitalizovanih appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OMILJENA SRPSKA DESTINACIJA NA UDARU KORONE: U poslednja 24 sata preminulo čak 100 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Na respiratorima u Grčkoj trenutno su 622 pacijenta..U Grčkoj je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.882 nova slučaja korona virusa, a umrlo je 100 osoba, saopštila je Nacionanla zdravstvena organizacija...Na respiratorima u toj zemlji trenutno su 622 pacijenta...Od početka epidemije u Grčkoj je registrovano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.