Novi Pazar: Mladić pogođen iz vatrenog oružja, potera za napadačem

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Mladić pogođen iz vatrenog oružja, potera za napadačem

Novopazarac A. B. povređen je danas kada je za sada nepoznata osoba pucala u njega u ulici Kej skopskih žrtava NOVI PAZAR - Novopazarac A. B. povređen je danas kada je za sada nepoznata osoba pucala u njega u ulici Kej skopskih žrtava, rečeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji.On je prebačen u Opštu bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, A. B. je zadobio povrede šake i noge, ali je posle intervencije lekara njegovo stanje stabilno.Policija i tužilac su izvršili uviđaj, a u toku je potera za napadačem koji je posle pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi Pazar: Mladić pogođen iz vatrenog oružja, potera za napadačem

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2016

Novopazarac A. B. povređen je danas kada je za sada nepoznata osoba pucala u njega u ulici Kej skopskih žrtava, rečeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji...On je prebačen u Opštu bolnicu, gde mu je ukazana pomoć...Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, A. B. je zadobio povrede...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.