Novi Pazar: Asfalt u izbornoj trci

Izvor: Danas, 15.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Asfalt u izbornoj trci

Stranka pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića iz republičkog budžeta dobila je sredstva za asfaltiranje 20 ulica u Novom Pazaru. To je novi povod da se uzburka javnost i politički protivnici odmere snage na lokalnom nivou uoči izbora za nacionalne savete. Članak Novi Pazar: Asfalt u izbornoj trci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika izložba „Perspektive 34“

Izvor: Danas, 15.Okt.2018

Reprezentativna izložba "Perspektive 34" otvorena je u gradištanskom Narodnom muzeju a umetnička dela izložilo je devetoro odabranih autora koji su upravo završili Fakultet likovnih umetnosti i master studije. Ovo je 34. po redu izložba pod nazivom "Perspektive" a tradicionalno se održava u Nacionalnoj...

Nastavak na Danas...

NUNS: Osuda incidenta u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 16.Okt.2018, 16:31

Nezavisno udruženje novinara Srbije izražava duboku zabrinutost zbog rastućih tenzija u kampanji povodom predstojećih izbora za nacionalne savete nacionalnih manjina. Članak NUNS: Osuda incidenta u Novom Pazaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.