Novi MONDO podkast - TAMPON ZONA

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi MONDO podkast - TAMPON ZONA

U ovom podkastu pričamo o temama koje žene stvarno zanimaju, van ružičastog sveta koji im se često stereotipno nabacuje.



Izvor: MONDO

Bez stigme, otvoreno i glasno o stvarima vezanim za ženska prava, zdravlje žena, naše telo telo i naš um o kojima se često ćuti, a važno je da se govori. Ženski, glasno.

U prvoj epizodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podkasta Tampon zona razgovaramo sa Kristinom Kastelac, LGBT aktivistkinjom i tatu umetnicom. Kristina je u više navrata pretrpela seksualno nasilje i uznemiravanje i više puta javno govorila o tome. Pričali smo sa njom o tome kako se izboriti sa uznemiravanjem na radnom mestu, zašto je važno progovoriti i kako stvoriti bezbedne prostore za žene.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.