Novi Bus plus hit: Validirajte drugovi...

Izvor: Mondo, 05.Feb.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "Bus plus hit": Validirajte drugovi...

Validirajte drugovi, Bus plus s teškom tugom, isteći će vremenska u tramvaju drugom, deo je pesme voditelja Radio Lagune Uroša Bogdanovića koja se širi društvenim mrežama.

Foto: screenshot/YouTube

Sistem za naplatu karata u gradskom prevozu prestonice prethodnih dana zadavao je pravu muku svima koji su pokušali da shvate koliko košta koja karta i gde mogu da je kupe, a već duže vreme nije baš na listi obaveza omiljenim Beograđanima.

Zato nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni čudo što već drugi put postaje inspiracija "pesnicima".

Posle liturgije o Bus plusu koja je slatko nasmejala Beograđane, evo još jednog hita.



Njegov autor je Uroš Bogdanović koji ima emisiju na Radio Laguni, a u pitanju je obrada pesme "Nazdravite drugovi", koju u originalu izvodi Hašim Kučuk Hoki.

Bogdanović je prethodo u slučnom stilu obradio i dečiju pesmu "Deset ljutih gusara", a u njegovoj obradi njen naziv je "Deset ljutih švercera".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi hit: Validirajte drugovi, Bus plus s teškom tugom…

Izvor: Svet, 05.Feb.2015

“Validirajte drugovi, Bus plus s teškom tugom, isteći će vremenska u tramvaju drugom“, deo je pesme voditelja Radio Lagune Uroša Bogdanovića koja se širi društvenim mrežama.. Sistem za naplatu karata u gradskom prevozu prestonice prethodnih dana zadavao je pravu muku svima koji su pokušali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.