Novi Bond prepun grešaka

Izvor: Blic, 25.Nov.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "Bond" prepun grešaka

Lovci na filmske greške imali su pune ruke posla sa najnovijim filmom o britanskom špijunu Džejmsu Bondu "Skyfall" i izbrojali su čak 24.

U dosadašnja 23 nastavka filmova o Džejmsu Bondu pronađeno je čak 1.000 grešaka, a samo u "Skyfall" 24.

Jedna od uočenih grešaka je sa samog početka filma kada se Bond na krovu voza u pokretu tuče sa jednim negativcem. U toj sceni Bond nosi dve različite cipele. Pre toga, postoji još jedna greška jer glumac u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sceni ima naočare za sunce, pa ih na trenutak izgubi, a onda ih opet ima.

Danijel Krejg koji igra agenta 007 u jednoj od scena uzima radio od Silve, koga tumači Havijer Bardem i stavlja ga u desni džep, da bi ga u narednoj sceni izvadio iz levog.

Na samom početku filma Bond je pogođen metkom u desno rame, dok kasnije metak vadi iz levog.

Povezane vesti: Najnoviji film o agentu 007 u srpskim bioskpima u novembru Pogledajte trejler za novi film o Džejms Bondu Rejf Fajns igra vladinog agenta u novom "Džejms Bondu"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve 24 greške u novom filmu o Džejmsu Bondu

Izvor: Blic, 25.Nov.2012

Lovci na filmske greške imali su pune ruke posla sa najnovijim filmom o britanskom špijunu Džejmsu Bondu "Skyfall" i izbrojali su čak 24...U dosadašnja 23 nastavka filmova o Džejmsu Bondu pronađeno je čak 1.000 grešaka. Jedna od uočenih grešaka je sa samog početka filma kada se Bond na krovu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.