Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove usluge Addiko Bank

BANJALUKA -Addiko Bank a.d. Banja Luka i Addiko Bank d.d. Sarajevo organizuju konferenciju za novinare na kojoj će premijerno biti predstavljena nova usluga Addiko Chat Banking na Viberu. U pitanju je prva usluga ove vrste na bankarskom tržištu u regionu jugoistočne Evrope s kojom se omogućava vršenje platnih transakcija u partnerstvu sa Viberom.

Konferencija za novinare zakazana je za 21. februar, utorak, sa početkom u 11:00 časova, u galeriji Muzeja savremene umjetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ars Aevi, Centar Skenderija, Terezije bb, Sarajevo.

Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka, Sanela Pašić, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo, i Momchil Elenkov, Global Telecom partnerships menadžer Vibera, obratiće se prisutnim novinarima te predstaviti novu uslugu, njene funkcionalnosti i ključne karakteristike.

Pozivamo Vas da budete dio ovog događaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nove usluge Addiko Bank

Izvor: Capital.ba, 17.Feb.2017

BANJALUKA , Addiko Bank a.d. Banja Luka i Addiko Bank d.d. Sarajevo organizuju konferenciju za novinare na kojoj će premijerno biti predstavljena nova usluga Addiko Chat Banking na Viberu. U pitanju je prva usluga ove vrste na bankarskom tržištu u regionu jugoistočne Evrope s kojom se omogućava...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.