Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove prostorije NSZ u Bečeju

BEČEJ -

Ispostava Bečej, Nacionalne službe za zapošljavanje preselila se u nove prostorije koje je svečano otvorio pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin.

Vasin je rekao da je sada, kad neko dođe u ovakav prostor, potpuno je drugi osećaj, a da je prostor, ujedno, veoma pogodan za razne prekvalifikacije.

Za 4969 nezaposlenih u Bečeju oko 200 kvadratnih metara obezbedila je lokalna uprava, a renovirala Nacionalna služba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za zapošljavanje.

Zamenik predsednika opštine Bečej Budislav Medurić je dodao da je namera lokalne samouprave da državnim institucijama, za potrebe građana Bečeja, i dalje nudi nekretnine besplatno.

Primetili smo da ove prostorije nisu pristupačne za osobe u kolicima, ali je Medurić obećao da će u najskorije vreme biti izgrađena prilazna rampa, kako bi i osobe sa invaliditetom mogle nesmetano da koriste usluge Ispostave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.