Nove pretnje ubice iz Gradačca: Da napunim oružje, pa idem dalje

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 13:52

Nove pretnje ubice iz Gradačca: "Da napunim oružje, pa idem dalje"

Nermin Sulejmanović, koji je uživo preko Instragame prenosio ubistvo svoje supruge, rekao je da je ubio još ljudi, ali i najavio nove zločine.

"Da napunim oružje, pa idem dalje", rekao je on.

Takođe i lajvu je istakao da je beba živa.

"Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa", rekao je on na snimku, prenosi "Avaz".

Podsećamo, najmanje tri osobe ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u krvavom piru u Gradačcu bodibilder Nermin Sulejmanović. Policija je blokirala grad u velikoj poteri za njim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAPUNIM ORUŽJE I IDEM DALJE" Monstrum iz Gradačca pred samoubistvo otkrio motive stravičnog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023

Prenos uživo je pratilo više od 15.000 ljudi...Monstrum uz Gradačca, Nermin Sulejmanović, pre samoubistva, a nakon krvavog pira u kojem je snimao ubistvo svoje supruge, a kasnije ubio još dve osobe, javio se uživo na Instagramu...Prenos uživo je pratilo više od 15.000 ljudi, a on je u njemu tada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.