Nove poruke mržnje u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2019, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove poruke mržnje u Splitu

Poslednjih nedelja u Splitu se pojavilo više rasističkih i nacionalističkih natpisa na zidovima škola, vrtića, a poslednji u nizu osvanuo je na Pazdigradu, gde je na kontejnerima autobuske stanice napisano "Ubi Srbina", javlja Dalmacija Danas.

Portal Index.hr preneo je da je nešto dalje na zidu takođe napisano "Mrzim Index i Srbe".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove poruke mržnje u Splitu

Izvor: RTS, 21.Feb.2019

. Poslednjih nedelja u Splitu se pojavilo više rasističkih i nacionalističkih natpisa. Zidovi škola, vrtića, gradski zidovi, sve su to potencijalne "mete" autora neprimerenih grafita, navodi portal "Dalmacija danas".

Nastavak na RTS...

Nove poruke mržnje osvanule u Splitu

Izvor: Mondo, 21.Feb.2019

Poslednjih nedelja u Splitu se pojavilo više rasističkih i nacionalističkih natpisa na zidovima škola, vrtića, a poslednji u nizu osvanuo je na Pazdigradu, gde je na kontejnerima autobuske stanice napisano "Ubi Srbina"...Foto: MONDO/Petar Stojanović, ilustracija..  Portal Index.hr preneo je da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.