Nove mjere u Pazaru – ugostiteljski objekti u zatvorenom samo do 21h

Izvor: SandzakPress.net, 02.Nov.2020, 15:39

Nove mjere u Pazaru – ugostiteljski objekti u zatvorenom samo do 21h

Štab za vanredne situacije Novog Pazara saopštio je danas da je zbog pogoršane epidemiloške situacije, a u skladu sa Uredbom Vlade Srbije o merama za sprečavanje i suzbijanje korona virusa, radno vreme ugostiteljskih objekata ograničeno do 21 sat. Ograničenje radnog vremena odnosi se na zatvorene delove objekta. Na infektivnom odeljenju, u Covid crvenoj zoni hospitalizovano, juče je bilo hospitolizovano sedam pacijenata, od kojih je jedan pacijent na kiseoničkoj potpori. Urađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je 20 seroloških (brzih) testova iz krvi, od kojih su dva pacijenta pozitivna, a dva su imala antitela. Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru je od subote do danas korona virus potvrđen kod osam pacijenata, pa je ukupan broj zaraženih od početka epidemije do danas 1.129.   The post Nove mjere u Pazaru – ugostiteljski objekti u zatvorenom samo do 21h appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj kovid pacijenata u prokupačkoj bolnici za tri dana povećan za 60 odsto

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2020

Od 13 pacijenata sa simptomima korona virusa, koliko ih je bilo prošlog petka na Infektivnom odeljenju prokupačke Opšte bolnice, broj se danas "popeo" na 21.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.