Nove informacije o slučaju iz tržnog centra na Zvezdari: Kamere snimile radnika kako odvodi devojčicu (10) u toalet

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 13:49

Nove informacije o slučaju iz tržnog centra na Zvezdari: Kamere snimile radnika kako odvodi devojčicu (10) u toalet

Sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile oko 19 sati kako muškarac odvodi 10-godišnju devojčicu u toalet, a potom i kako izlaze.

Radnik obezbeđenja D. Š. (61) koji je osumnjičen da je počinio krivično delo obljuba deteta u pokušaju, saslušan je danas u tužilaštvu i negirao je da je neprimereno dodirivao desetogodišnju devojčicu u tolaletu tržnog centra na Zvezdari.

Radnik obezbeđenja je tvrdio da nije počinio krivično delo koje mu se stavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na teret, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor.

Portparolka tužilaštva Ivana Rakočević je dodala da će Više javno tužilaštvo u Beogradu sprovesti dalju istragu povodom sumnji da je D. Š. izvršio krivično delo obljuba sa detetom u pokušaju.

Policija je juče saopštila da se sumnja da je D. Š. pozvao devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gde je otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo.

Devojčica je pobegla, a slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala i uhapsila D. Š.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.