Nove epizode Nadrealista od aprila

Izvor: Mondo, 01.Mar.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove epizode "Nadrealista" od aprila

Snimanje "Nadrealne televizije" počinje naredne nedelje, a prve epizode biće emitovane u aprilu na TV Prva.

Reditelj serije Milorad Milinković je potvrdio da će u martu biti snimljena cela serija, a druga epizoda će biti "prepakovana".

"Dobili smo zeleno svetlo za snimanje kompletnog prvog serijala i sa poslom počinjemo za koji dan. Nele je napisao veliki broj skečeva i imamo gotove scenarije. Drugu epizodu ćemo ponovo montirati i dosnimiti jer je bila rađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << previše brzo. Sada imamo bolje uslove i mislim da ćemo postići traženi kvalitet", kaže Milinković, a prenosi "Blic".

On dodaje i da će priča, baš kao i u pilot-epizodi biti smeštena u okviru jedne fantomske televizijske stanice za koju se snimaju razni nadrealni prilozi.

Da je sve dogovoreno oko serije potvrdila je za "Blic" i direktorka "Adrenalina" Snežana Matić Perić: "Nastavljamo sa snimanjem serije ovih dana, tako da se nove epizode mogu očekivati već na proleće. Pilot-epizode su urađene i uspešno je testirana publika. Sve se odvija po planu."

Ekipa serije ostaje nepromenjena - Nele Karajlić je glumac, scenarista, ali i koreditelj, a u seriji će se pojaviti Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Goran Sultanović...

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.