Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021, 19:33

Nova dužnost Zaštitnika građana – nacionalni izvestilac za trgovinu ljudima

Prema novom Nacrtu zakona o Zaštitniku građana, koji je od srede u javnoj raspravi, on će obavljati poslove nacionalnog izvestioca u oblasti trgovine ljudima, izjavila je zamenica ombudsmana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Jelena Stojanović, saopšteno je iz kancelarije Zaštitnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaštitnik građana - nacionalni izvestilac u oblasti trgovine ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021

Zaštitnik građana, novim Nacrtom zakona o Zaštitniku građana koji je od danas na javnoj raspravi, obavljaće poslove nacionalnog izvestioca u oblasti trgovine ljudima, izjavila je zamenica Zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Jelena Stojanović..."Zaštitnik građana kao nezavisni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.