Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2023, 08:47

Novaković: Vučić neće raspisati izbore na jesen, jer zna da ih sigurno gubi

Potpredsednik Narodne stranke (NS) Borislav Novaković izjavio je da ne očekuje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisati vanredne parlamentarne izbore na jesen, kako je nedavno najavio, "jer zna da te izbore sigurno gubi".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaković: Vučić neće raspisati izbore za jesen jer zna da bi ih sigurno izgubio

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2023

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je da ne očekuje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisati vanredne parlamentarne izbore na jesen, "jer zna da te izbore sigurno gubi"

Nastavak na Radio 021...

Da li su Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obmanuli roditelje učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“?

Izvor: Danas, 28.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je još 15. maja izjavio da se premijerka Srbije sastala sa predstavnicima Saveta roditelja OŠ „Vladislav Ribnikar“, te najavio ispunjavanje svih sedam zahteva, poručivši da su ti zahtevi razumni i racionalni. Međutim, na pitanje šefa poslaničke grupe Narodne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.