Novaković: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 13:58

Novaković: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi

Košarkaš čačanskog Borca Aleksa Novaković rekao je da će u narednom periodu ekipa praviti bolje rezultate i pokazati da nije slučajno član ABA lige.

"Imali smo težak raspored od početka lige. Zbog velikih napora došlo je do psihičkog umora. Treba očekivati da se u jednom momentu podignemo, jer slede utakmice u kojima moramo da tražimo šansu. Ne treba gledati na dosadašnji deo sezone kao na nešto loše, ipak smo pobedili Partizan, što je malo ko očekivao. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba da nastavimo da radimo i verujem da će sve doći na svoje", rekao je Novaković za klupski sajt.

Izabranici Marka Marinovića pole pobede protiv crno-belih na startu regionalne lige, vezali su šest poraza od Crvene zvezde, Budućnosti, FMP-a, Mege, Cedevita Olimpije i Krke.

"Ekipa mora što pre da se podigne, kako bi se vratila na pobednički kolosek. Moramo da opravdamo očekivanja navijača i da pokažemo da nismo slučajno član ABA lige“, zaključio je Novaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novaković: Moramo pokazati da Borac nije slučajno u ABA ligi

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 00:42

Košarkaš čačanskog Borca Aleksa Novaković rekao je da će u narednom periodu ekipa praviti bolje rezulatte i pokazati da nije slučajano član ABA lige..."Imali smo težak raspored od početka lige. Zbog velikih napora došlo je do psihičkog umora. Treba očekivati da se u jednom momentu podignemo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.