Novac uzimao i predsednik crnogorskog parlamenta? KNEŽEVIĆ NAJAVIO NOVI SNIMAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac uzimao i predsednik crnogorskog parlamenta? KNEŽEVIĆ NAJAVIO NOVI SNIMAK

Brajovićem navodno snimljen tokom razgovora u restoranu

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević najavio je da će u narednim danima početi da otkriva koji su to crnogorski političari, ali kako je naveo samo iz vladajućih struktura, od njega uzimali novac.

Knežević je kazao da postoji i audio-snimak sa predsednikom Skupštine Ivanom Brajovićem koji je navodno nastao u restoranu "Elit" 21. avgusta 2018. godine. Dodao je i da poseduje prepisku sa Brajovićem iz koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se navodno vidi da su dogovorili susret u tom restoranu u 14 sati i da ga je potom snimao tokom sastanka.

- Sa ovog sastanka posedujem audio-snimak pregovora i finansijskih uslova donacije za njegovu partiju - tvrdi Knežević.

Predsednik crnogorskog parlamenta juče nije odgovorio da li je lani intenzivno komunicirao sa Kneževićem uoči isticanja oročenja depozita "Aerodroma" u Atlas banci, koji je bio razlog njihovih navodnih susreta, da li su postojali pregovori o finansijskim uslovima za donacije Socijaldemokratama i da li mu je davao novac.

Knežević je juče saopštio da je sa Brajovićem dogovarao da "Aerodromi" novac deponuju u Atlas banci i da je sa njim prošle godine dogovorio da se ugovor o depozitu produži.

Podsjetimo, počev od afere "Koverta" Knežević mesecima otkriva korupciju u sistemu, u koju su uključeni najviši državni funkcioneri. Nakon afere koja je razotkrila korupciju u Tužilaštvu, uhapšen je Nenad Vujošević, sekretar VDT-a Ivice Stankovića.

Pre nekoliko dana, glavni specijalni tužilac je sa sobom ponio "dokazni materijal" u jednoj od TV emisija i kazao da je to notes Duška Kneževića u kojem stoje imena političara kojima je davao novac i da u njemu stoji i ime Nebojše Medojevića, jednog od lidera DF-a.

Knežević mu je odgovorio da će se dobrovoljno predati, ako je u tom notesu, napisano makar jedno ime njegovom rukom.

BONUS VIDEO: ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR Ne, ovo nije deponija, ovo je OKEAN OD ĐUBRETA 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.