Nova uprava u SC Milan Gale Muškatirović (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uprava u SC "Milan Gale Muškatirović" (VIDEO)

Prezumanje Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - postavljeno novo rukovodstvo, novi direktor doveo svoje obezbeđenje, upoznao se sa zaposlenima, biće analizirano dosadašnje poslovanje.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

  Odlukom gradskih vlasti, Sportski centar "Milan Gale Muškatirović", u čijem sastavu radi i bazen, ima novog direktora, a reč je o Jovanu Kneževiću iz Srpske napredne stranke.

O upravljanju bazenom i ovim Sportskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centrom vodila se velika politička bitka. Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać, na čijoj se teritoriji nalazi ovaj sportski kompleks, poručivao je da neće dozvoliti primopredaju, niti preuzimanje sportskog centra.

IZ SNS-a je odgovoreno Bastaću da su on i njegovi saradnici godinama urušavali i uništavali" bazen Sportsko rekreativnog centra "Milan Gale Muškatirović".

Bastać je optužen da je "bacio milione na logo firme" i da je Sportski centar "Milan Gale Muškatirović" potrošio više od 40 miliona dinara "na sumnjive nabavke". Takođe, predstavnici SNS su optužili rukovodstvo opštine Stari grad za nenamensko trošenje sredstava i izneli su tvrdnje da radnicima kasne plate.

Bilo kako bilo, novi direktor Jovan Knežević danas je došao na posao i upoznao se sa zaposlenima. Došao je u pratnji generalnog sekretara Vaterpolo saveza Srbije Nemanje Marijana, koji je postavljen za predsednika Skupštine novog društva DOO koje od sada upravlja Sportskim centrom.

Izvor: Kurir

On je zaposlenima rekao da je Skupština grada uzela imovinu SC, napravila novo društvo i da je, angažovano je fizičko obezbeđenje objekta.

"I promenićemo brave, pre svega zbog dokumentacije i njihove provere, jer će doći budžetska i ostale inspekcije i utvrditi sve što je neophodno", rekao je Knežević.

Nakon što mu je jedan od zapsoelnih zatražio dokumentaciju, Knežević je posegnuo za tašnom.

"Daću vam sve što je potrebno, sva nephodna dokumenta, nema potrebe za nervozom  i sekiracijom", rekao je Knežević.

POGLEDAJTE

Izvor: Kurir

JOŠ JEDAN SNIMAK  - upoznavanje sa zaposlenima

Izvor: Kurir

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.