Nova uprava u Komercijalnoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2021, 17:03

Nova uprava u Komercijalnoj

Upravljanje Komercijalnom bankom danas su preuzeli novi predsednik i zamenik predsednika Izvršnog odbora Vlastimir Vuković i Dejan Janjatović, saopštila je danas ta banka i dodala da treći član Izvršnog odbora ostaje Dragiša Stanojević, koji je zadužen za infromacione tehnologije i bankarske operacije.

Kako se navodi, Komercijalna banka dobila je saglasnost Narodne banke Srbije za novi menadžment.

Vuković je izjavio da je siguran da će Komercijalna banka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada u okviru slovenačke NLB grupe, postati lider srpskog bankarstva.

Vuković je u Komercijalnu banku došao s pozicije člana Izvršnog odbora NLB banke Srbija zaduženog za komercijalne poslove, marketing i razvoj.

Karijeru je počeo u marketing sektoru Vojvođanske banke, radio je i u Inteza lizingu na poziciji generalnog direktora, a bio je i član Izvršnog odbora Banke Inteza.

Janjatović je karijeru počeo u Prokredit banci kao savetnik za rad sa klijentima, bio je član odbora za reviziju Prokredit banke Moldavija i predsednik Upravnog odbora Prokredit lizinga Srbija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlastimir Vuković novi predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2021

Novi predsednik Izvršnog odbora (IO) Komercijalne banke je Vlastimir Vuković, a zamenik predsednika IO je Dejan Janjatović, saopštila je danas ta banka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.