Nova srpska demokratija o Milovoj poseti Srbiji: Bili smo ignorisani, sada je Vučić tu za nas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova srpska demokratija o Milovoj poseti Srbiji: Bili smo ignorisani, sada je Vučić tu za nas!

Biće popravljen položaj Srba u Crnoj Gori

Nova srpska demokratija smatra da je eventualna poseta Mila Đukanovića Srbiji, ukoliko prihvati poziv koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će uputiti, dobra prilika da predsednik Srbije istakne, kako smatraju, neupitne činjenice o diskriminaciji Srba u CG.

Pročitajte i:

NSD, u saopštenju naglašava, da su ranije, kako kažu, najznačajnije adrese u Srbiji, imale "ignorantski odnos prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << položaju srpskog naroda u Crnoj Gori".

- Imamo razloga da očekujemo da će sada situacija biti drugačija i da će predsednik Srbije u tim odnosima kao jedan od prioriteta staviti položaj Srba u Crnoj Gori i njegovo popravljanje - zaključila je NSD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.