Nova španska kraljica - raspuštenica sa tajnim abortusom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova španska kraljica - raspuštenica sa tajnim abortusom

Vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i špansku princezu Leticiju od Asturija, suprugu budućeg kralja, često porede, što zbog sličnosti u izgledu, što zbog porekla. Ove dve lepotice krhke figure imaju još nešto slično - dobar stil. Ipak, jedna od glavnih razlika je u tome što Leticija ima poprilično burnu prošlost za razliku od miljenice naroda Kejt.

Princeza Leticija: Španska modna ikona i uzor ženama

Leticija, koja će uskoro postati kraljica Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto je kralj Huan Karlos abdicirao, svog muža princa Felipea upoznala je kada je imala 31 godinu. Zato je sasvim logično da iza sebe ima dosta toga, ali koliko je zapravo šarenolika njena prošlost isplivalo je na videlo tek nedavno. Razvod, plastična operacija i abortus samo su neke od stvari koje joj se pripisuju.

 

Leticija je radila kao novinar kada je upoznala Felipea 2002. godine. Pre nje on je imao veliki broj romansi, ali nikada nije želeo da se smiri. Godinu dana posle započinjanja veze Leticija je dala otkaz, a već nekoliko dana posle toga ozvaničena je veridba. 

 

Ukrotila princa ženskaroša: Princ Felipe i Leticija

 

Venčali su se 2004. godine, ali ovo nije bilo klasično kraljevsko venčanje - jer je Leticija već jednom bila u braku. Alonso Guerero Perez, njen bivši muž, bio je devet godina stariji od nje. Zabavljali su se deset godina, ali se se razveli svega godinu dana posle venčanja.

Princeza nikada nije želela da priča o prvom braku, ali se nagađa da nije morala da poništi brak jer su obavili samo građansko venčanje. Bez obzira na sve to, španski narod je svoju princezu proglasio modnom ikonom, i ona se pokazala vrednom te titule.

Kao i Kejt Midlton, i Leticija često nosi garderobu koju sebi mogu da priušte i "obične" žene, zbog čega je često hvaljena. Međutim, njen ugled je malo poljuljan kada je 2008. godine otišla na operaciju nosa. Princeza je tvrdila da na operaciju ide iz zdravstvenih razloga, ali narodu i novinarima nije moglo da promakne da je nos sa kojim je izašla iz bolnice bio znatno manji od onog sa kojim je ušla.

  Budući kralj i kraljica sa ćerkama Sofijom i Leonorom

 

Leticija je ponovo bila u centru pažnje prošlog leta zbog mini skandala. Naime, prvo je medijima bilo čudno zašto je na tradicionalni odmor na Majorku otišla sama, bez muža i dece. Pričalo se da je samo želela da se malo odmori od obaveza, ali i da želi da se skloni iz centra pažnje.

Medijima je to bilo čudno. I zaista, svega nekoliko nedelja kasnije, izašla je knjiga o princezi, koju je napisala njena rođaka. U ovoj knjizi je celo jedno poglavlje posvećeno temi navodnog abotrusa. Naime, spisateljica tvrdi da je Leticija godinu dana pre nego što je upoznala Felipea abortirala, pošto je ostala u drugom stanju sa prvim mužem.

U knjizi takođe piše da je španska princeza morala da potpiše predbračni ugovor koji se sastoji od 50 stranica, i u kojem piše da u slučaju razvoda Leticija gubi decu. Nije poznato da li su ove tvrdnje istinite ili ne, ali svakako čine da princeza Letcija deluje jako zanimljivo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.