Nova seks afera Dejvida Bekama

Izvor: Blic, 30.Nov.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova seks afera Dejvida Bekama

Dejvid Bekam se suočio sa još jednom optužbom vezanom za njegova navodna neverstva. Nakon objavljivanja priče da je fudbaler spavao sa prostitutkom, u američkim medijima se pojavila vest da je Bekam imao ljubavnu aferu i sa prodavačicom donjeg veša.

Nakon objavljivanja vesti da je spavao sa bosanskom prostitutkom Imrom Nici (26), Bekam je tužio magazin "In Touch Weekly” i tražio odštetu od 16 milona dolara.

Međutim, na sudu advokati lista su izneli još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednu novu zanimljivu informaciju o Bekamu - da popularni fudbeler ima običaj da se druži i sa prodavačicama.

Oni nisu hteli da otkriju njen identitet, već su samo rekli da je zaposlena u jednom butiku u Los Anđelesu.

- To su optužbe bez dokaza zbog kojih se nimalo ne brine - rekao je za "Dejli mejl” izvor blizak Bekamu i dodao da se on neće povući i da planira da se bori do kraja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.