Nova sednica parlamenta u utorak

Izvor: RTS, 17.Okt.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sednica parlamenta u utorak

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za utorak, 21. oktobar, četvrtu sednicu Drugog redovnog zasedanja, sa pet tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu biće izmene Zakona o Agenciji za privatizaciju, izmene Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije, kao i izmene Zakona o investicionim fondovima, prenosi Tanjug.

Među tačkama dnevnog reda je i Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i posebnim postupcima eksproprijacije i pribavljanja dokumentacije radi realizacije izgradnje sistema za prenos električne energije 400 kV naponskog nivoa ''Transbalkanski koridor - prva faza''.

Poslanici će razmatrati i Predlog za imenovanje zamenika generalnog sekretara Skupštine Srbije, koji je podnela Jana Ljubičić, generalni sekretar parlamenta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova sednica parlamenta u utorak, 21. oktobra

Izvor: Blic, 17.Okt.2014

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za utorak, 21. oktobar, četvrtu sednicu Drugog redovnog zasedanja, sa pet tačaka dnevnog reda...Na dnevnom redu biće izmene Zakona o Agenciji za privatizaciju, izmene Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.