Drama u Ribnikaru: Nova saznanja o dečaku kod kog je pronađen nož VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 15:26

Drama u "Ribnikaru": Nova saznanja o dečaku kod kog je pronađen nož VIDEO

Dečak kod kog je pronađen nož u rancu u OŠ Vladislav Ribnikar kod direktora te škole je negirao da je nož njegov.

Nož je, podsetimo, pronađen u rancu, a učenik kod koga je nađen rekao je da ne zna odakle je i da to nije njegov nož, javlja reporter TV Prva s mesta zbivanja.

Prema saznanjima TV Prva, dečak u čijem rancu je pronađen nož odličan je đak, lepo vaspitan i sa njim ranije nikad nije bilo nikakvih problema.

Inače, popodnevna smena u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << školi je započela, a oko škole se još uvek nalaze pripadnici MUP-a.

MUP je izdao i hitno saopštenje nakon dojave da je kod jednog učenika osmog razreda pronađen nož. Nije bilo nikakve pretnje deci i nastavnicima, navedeno je, između ostalog u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.