Nova postavljenja u Beogradu

Izvor: RTS, 13.Dec.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova postavljenja u Beogradu

Postavljeni novi vršioci dužnosti javnih preduzeća "Javno osvetljenje" i "Beogradska tvrđava". Privremeno veće Beograda odobrilo sredstva za rad Studija B, a osnovana je i Komisija za organizovanje dočeka Nove godine.

Privremena uprava Beograda postavila je nove vršioce dužnosti javnih preduzeća "Javno osvetljenje" i "Beogradska tvrđava".

Za direktora "Javnog osvetljenja" imenovan je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksandar Cincar Popovski umesto dosadašnjeg direktora Petra Šišovića, koji je podneo ostavku.

Nikola Kovačević je postavljen za vršioca dužnosti preduzeća "Beogradska tvrđava" i on će tu dužnost preuzeti 26. decembra kada dosadašnjem direktoru Milanu Tlačincu bude istekao mandat.

Kako je saopšteno, privremena uprava Beograda je usvojila osnivački akt Privrednog društva "Arena Beograd" i imenovala predstavnike Grada u novoj skupštini tog društva. Za predsednika Skupštine imenovan je odbojkaš Dejan Brđović.

Privremena uprava Beograda dala je saglasnost i za imenovanje šefa Kancelarije za zaštitu prava pacijenata, pravnika Mladena Belojevića.

Na današnjoj sednici privremene uprave Beograda data je saglasnost za imenovanje Velibora Pešića za direktora Uprave za trezor, Danila Đakovića za zamenika direktora Agencije za poslovni prostor i Gorana Vujanića za direktora Službe za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Kako je navedeno, privremena uprava Beograda odobrila je i sredstva za rad Studija B, a osnovala je i Komisiju za organizovanje proslave 2014. godine na čijem je čelu član tog tela Nikola Nikodijević.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Osnovana komisija za organizovanje proslave Nove godine

Izvor: Press, 13.Dec.2013

Predsednik komisije je član Privremenog organa Nikola Nikodijević, saopštila je Gradska uprava Beograda.. Privremeni organ imenovao je magistra Nikolu Kovačevića za novog v.d. direktora Javnog preduzeća "Beogradska tvrđava", koji će na tom mestu zameniti Milana Tlačinca, kojem mandat ističe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.