Nova poslanica SPS Snežana Paunović položila zakletvu

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova poslanica SPS Snežana Paunović položila zakletvu

U skupštinskim klupama zameniće svog stranačkog kolegu Neđu Jovanovića, koji je podneo ostavku na to mesto zbog prelaska na funkciju državnog sekretara u Ministarstvu pravde i državne uprave

BEOGRAD - Skupština Srbije potvrdila je danas mandat novoj poslanici Socijalističke partije Srbije Snežani Paunović koja je potom, na početku svog mandata, položila zakletvu.

Paunović će u skupštinskim klupama zameniti svog stranačkog kolegu Neđu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jovanovića, koji je podneo ostavku na to mesto zbog prelaska na funkciju državnog sekretara u Ministarstvu pravde i državne uprave.

Snežana Paunović je ekonomista iz Peći, rođena je 1975. godine. Ona je na izbornoj listi SPS-PUPS-JS na poslednjim parlamentarnima izborima bila na 57. mestu.

Prethodno je i Administrativni odbor Skupštine Srbije potvrdio mandat poslanici SPS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.