Nova pesma i spot Nikola Čuturilo Banda

Izvor: Danas, 20.Apr.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma i spot Nikola Čuturilo Banda

Nikola Čuturilo Band objavio je novu pesmu i spot pod nazivom "Cirkus stiže". O novoj pesmi Nikola Čuturilo kaže:

                 

"Pre dve godine je pesma Neko kao ja nastala kao moj skromni doprinos onom trenutku... Dve godine kasnije, kao logičan sled tu je Cirkus stiže. Uprkos svemu, neki ljudi i dalje zamišljaju idealan svet. U njemu ne glasaju, jer nemaju za koga. Odavno su umorni i ne žele da njihov glas bude samo protiv. O njihovoj sudbini >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << odlučuju drugi.

Moje pitanje je: "Gde je taj idealan svet, ta srećna zemlja i u njoj savršena vlast? Duboko verujem - nigde! Politička manipulacija verovatno je jedini kontinuitet svake vlasti, od kada je sveta. Zato čovek mora da bude odgovoran prema sebi, da svaki put izađe i izabere najmanje zlo".

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.