Nova oprema u užičkoj bolnici

Izvor: RTS, 28.Mar.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova oprema u užičkoj bolnici

Ministarstvo zdravlja i ove godine će, kao i prošle obezbediti sredstva za završetak građevinskih radova u užičkoj bolnici, kompletiranje angio-sale i nabavku opreme za nekoliko odeljenja.
Ministarstvo zdravlja uložilo je prošle godine oko 67 miliona dinara za opremanje užičke Opšte bolnice.
Za ovu godinu izdvojeno je više od 85 miliona dinara za završetak građevinskih radova u bolnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kompletiranje angio-sale i nabavku opreme za nekoliko odeljenja.
"A to je namenjeno za nekoliko ključnih stvari, skidanje, prvenstveno skidanje lista u ortopediji i operaciji kukova i kolena. I ono što moram da naglasim, prvi put je prepoznato, od Ministarstva zdravlja dobijamo sredstva za krovno održavanje skenera, a to podrazumeva da u narednih godinu dana, ja se nadam do nabavke novog skenera, ne bude većih zastoja u radu skenera", kaže doktor Miloš Božović, direktor Zdravstvenog centra Užice.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.