Nova lažna dojava o bombi u novosadskom sudu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova lažna dojava o bombi u novosadskom sudu

NOVI SAD -

U novosadskom sudu tokom prepodneva stigla je dojava o postavljenoj bombi, nakon čega su u 11.15 časova evakuisani svi koji su se u tom trenutku našli u zgradi, rekla je Tanjugu portparolka suda Biljana Lazić.

Lazićeva je rekla da je nakon pretrage, koju su obavili pripadnici Protivdiverzione jedinice MUP-a, utvrđeno da je dojava o postavljenoj bombi bila lažna, pa su posle pola sata zaposleni vraćeni u zgradu.

Ona je rekla da nema informaciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << li je neki od današnjih sudskih pretresa mogao da bude povod za lažnu dojavu.

Poslednja lažna dojava o postavljenoj bombi u novosadskom sudu bila je prošle sedmice, podsetila je Lazić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.