Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova internet senzacija: Krava koja misli da je pas

Krava imena Beril, koja živi na imanju Seli i Džejka Vebstera u severnom Kvinslendu u Australiji, postala je senzacija na društvenim mrežama.

Beril je stara osam meseci, a po dolasku na imanje Vebstera je pokazala da nije tipična krava.

Uživa u češkanju po trbuhu, provođenju vremena s ljudskim i psećim članovima porodice i čak se ušunja u kuću svaki put kad joj se za to ukaže prilika.

Smešne fotografije Beril koja se odomaćila u dnevnoj sobi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na tepihu doma Vebstera, pokazuje da ona misli da je kućna krava ili možda čak i pas.

"Beril je deo porodice i odmah se uklopila. Sve što radi je suprotno od uobičajenog. Mislim da ne zna da je krava", kazala je Seli za Yahoo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova internet senzacija: Krava koja misli da je pas (FOTO)

Izvor: Cafe.ba, 28.Apr.2016

Krava imena Beryl, koja živi na imanju Sally i Jakea Webstera u sjevernom Queenslandu u Australiji, postala je senzacija na društvenim mrežama, zahvaljujući postovima njene vlasnice na Facebooku.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.