Nova imenovanja u Vladi Srbije

Izvor: RTS, 28.Sep.2012, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova imenovanja u Vladi Srbije

U najnovijem broju "Službenog glasnika" Vlada Srbije donela rešenje o imenovanju ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Gorana Kneževića za predsednika srpskog dela Mešovite jugoslovensko - egipatske komisije.

Vlada Srbije donela je rešenje o imenovanju ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Gorana Kneževića za predsednika srpskog dela Mešovite jugoslovensko - egipatske komisije, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vlada je, takođe, donela rešenje u kome se konstatuje da je Nebojši Ćiriću prestala dužnost predsednika srpskog dela Zajedničke komisije za ekonomsku saradnju s Bosnom i Hercegovinom 27. jula ove godine, kao i rešenje kojim se na to mesto imenuje potpredsednik vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

U Službenom glasniku je objavljeno i da je vlada donela rešenja o postavljenju Dušana Rafailovića, Gordane Predić i Senada Mahmutovića na mesto državnih sekretara u ministarstvima saobraćaja, kulture i informisanja i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Vlada je donela i rešenje o postavljenju dr Suzane Paunović na mesto pomoćnika direktora Kancelarije za ljudska i manjinska prava - Sektor za opšte poslove, međunarodnu saradnju i projekte.

Objavljeno i da se dr Miloš Milanković razrešava dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije", kao i da se Nikola Petrović imenuje za vršioca dužnosti generalnog direktora tog preduzeća.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Objavljena rešenja Vlade Srbije o imenovanjima

Izvor: Blic, 28.Sep.2012

Vlada Srbije donela je rešenje o imenovanju ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Gorana Kneževića za predsednika srpskog dela Mešovite jugoslovensko - egipatske komisije, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika"...Vlada je, takođe, donela rešenje u kome se konstatuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.