Nova hapšenja policajaca u Podgorici

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 16:27

Nova hapšenja policajaca u Podgorici

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su šefa uniformisane podgoričke policije Darka Kneževića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

Ovo pišu podgoričke Vijesti pozivajući se na svoja saznanja.

U sklopu iste akcije, navode, uhapšen je i Dalibor Živković, komandir u Odeljenju bezbednosti Podgorica. Prema nezvaničnim infomacijama, Knežević i Živković su uhapšeni tokom radnog vremena, na poslu, i trenutno se nalaze u zgradi SPO.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Podsećaju da je Knežević saslušavan i pre nekoliko meseci, a u sklopu akcije Specijalnog državnog tužilaštva protiv službenika Uprave policije, za koje se veruje da su radili za kavački klan.

Tada, nakon ispitivanja u zgradi SPO, nije mu određivano zadržavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova hapšenja policajaca u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) uhapsili su šefa uniformisane podgoričke policije Darka Kneževića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, pišu podgoričke Vijesti pozivajući se na svoja saznanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.