Nova eksplozija u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2013, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova eksplozija u Zagrebu

U samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, u sredu rano ujutru, u 2.25 časova, dogodila se nova ekplozija. Niko nije povređen, niti ima materijalne štete, saopštila je policija.

Policija je blokirala trg i istražuje. Pojedinosti za sada nisu poznate. Tramvajski saobraćaj u centru teče bez zastoja.

* Eksplodirala bomba pod vozom u Hrvatskoj

* Eksplozija u Zagrebu: Privedeno 14 osoba

"Večernji list", pozivajući se na nezvanične informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << piše da je bomba bila sa severne strane spomenika banu Jelačiću. To je bila treća eksplozija u Zagrebu za manje od mesec dana.

Zbog dve ekspolozije - na Aleji Bolonje u Zagrebu, 9. i 11. januara, policija je uhapsila 54-godišnjeg Vojislava Blaževića, ranjenog prilikom druge ekspolozije. Policija za sad nije utvrdila njegov motiv.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić izjavio je da poslednju eksploziju u centru Zagreba ne bi povezivao sa terorističkim aktom niti sa prethodnim eksplozijama u Zagrebu.

"Klonio bih se bilo kakvog govora o terorizmu, s obzirom na to da je oštećena jedna ploča", rekao je novinarima Ostojić i dodao da će zagrebačka policija izvestiti o noćašnjim događajima u Zagrebu.

Kancelarija za upravljanje kriznim situacijama Grada Zagreba saopštila je da je oštećena samo jedna ploča kojom je popločan zagrebački glavni gradski trg.

Policiji su predati snimci trga, a u toku je istraga o događaju. Kancelarija je saopštila da će se posle istrage "znati o kakvoj se eksplozivnoj napravi radilo". Druge pojedinosti za sada nisu poznate.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Eksplozija bombe na Trgu bana Jelačića

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2013

ZAGREB - U samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, noćas u 2.25 sati se dogodila nova ekplozija. Niko nije povređen, niti ima materijalne štete, saopštila je policija...Policija je blokirala trg i istražuje. Pojedinosti za sada nisu poznate. Tramvajski saobraćaj u centru teče bez zastoja....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.