Nova dužnost za bivšeg komandanta SAJ-a

Izvor: RTS, 30.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova dužnost za bivšeg komandanta SAJ-a

Na predlog direktora policije, a rešenjem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, za radno mesto načelnika Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata imenovan je Milan Glišović.

Na predlog direktora policije, a rešenjem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, za radno mesto načelnika Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata imenovan je nekadašnji komandant Specijalne antiterorističke jedinice Milan Glišović, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fonet

Glišović je bio dugogodišnji pripadnik SAJ-a, na čijem čelu je bio od 2003. do 2005. godine.

Na čelo Uprave za obezbeđenje dolazi sa mesta pomoćnika načelnika Uprave kriminalističke policije, gde je bio raspoređen posle odlaska iz SAJ-a.

Raniji načelnik Uprave za obezbeđenje general Zoran Tomašević smenjen je u junu, zajedno sa načelnicima još nekoliko uprava.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova dužnost bivšeg komandanta SAJ

Izvor: B92, 30.Sep.2014

Za načelnika Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata imenovan je Milan Glišović...Na predlog direktora policije, a rešenjem ministra unutrašnjih poslova, za radno mesto načelnika Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata imenovan je Milan Glišović, saopštio je MUP...Prethodni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.