Nova drama u školi: Učenica donela sekiru

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 18:13

Nova drama u školi: Učenica donela sekiru

Učenica šestog razreda OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi unela je danas sekiru u školu.

Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje, ona je na odmoru izvadila sekiru iz ranca koju su joj stariji učenici i osoblje škole momentalno oduzeli.

Za sada nije poznato zašto je učenica donela sekiru, ali je zbog nedavnog pronalaska noža u rancu učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde se dogodila tragedija masovnog ubistva, ova vest uznemirila đake i osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << škole.

Nastava je nastavljena, a slučaj će rešavati školski organi u saradnji sa nadležnima.

Detalje o ovom događaju je sa medijima podelio direktor spomenute škole.

"Nikog nije napala, čim smo saznali da ima sekiru, odmah smo istu oduzeli. Obavestili smo i policiju i dom zdravlja i ispratili sve procedure koje su u takvim situacijama naložene", navodi direktor škole.

On dodaje i to da će zbog ovog događaja biti organizovani sastanci nastavnog kadra i roditelja.

"U toku sutrašnjeg dana će biti organizovani sastanci, kako među radnicima, tako i među roditeljima", rekao je čelnik OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenica donela sekiru u školu u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2024

Učenica šestog razreda OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi donela je sekiru u školu, potvrdio je za Sremsku televiziju direktor škole Janko Havren.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SRCE Stara Pazova o sekiri u školi: Lokalna vlast se ne bavi porastom nasilja među mladima

Izvor: Danas, 26.Feb.2024

Predsednik Opštinskog odbora Srbija centra Stara Pazova Slobodan Ilić izjavio je, povodom vesti da je učenica OŠ "Heroj Janko Čmelik“ danas u školu donela sekiru, da se lokalna vlast u tom mestu ne bavi pitanjem očiglednog porasta nasilja među mladima, već kako da opstane na vlasti zataška...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.