Nova drama Dušana Kovačevića uskoro pred publikom

Izvor: Politika, 12.Okt.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova drama Dušana Kovačevića uskoro pred publikom

Drama „Život u tesnim cipelama”, kako i sam naslov kaže bavi se ljudima koji žive u tesnim cipelama. A posledice toga zašto žive u tesnim cipelama će se videti kada drama i premijerno bude izvedena. Nadam se da će publika doći u malo komotnijim cipelama.

Posle trogodišnje pauze, Dušan Kovačević priveo je kraju svoj novi dramski komad sa originalnim naslovom „Život u tesnim cipelama”, a u svom duhovitom maniru ovako je za „Politiku” prokomentarisao pomenuto delo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Kovačević će, po tradiciji, i režirati svoj komad a probe, kako saznajemo, počinju 1. decembra. Poznata je i glumačka ekipa sa kojom će Kovačević sarađivati u ovoj predstavi: Milorad Mandić Manda, Dragan Petrović Pele, Nenad Jezdić, Slobodan Boda Ninković, Ljiljana Dragutinović, Sonja Kolačarić i Zlata Petković.

U Zvezdara teatru, inače, u toku su probe predstave „Malaksija” autora Miloša Radovića koju režira Branimir Brstina. Premijera je zakazana za petak, 22. oktobra, a Brstina će, pored toga što režira ovo delo, predvoditi glumačku ekipu koju pored njega čine i: Dara Džokić, Jelena Petrović, Suzana Lukić, Isidora Minić, Nenad Jezdić i Radoslav Milenković.

Na sceni Zvezdara teatra uskoro bi trebalo da počnu i probe predstave „Javna ličnost” koju će potpisati provereni autorski tandem Nebojša Romčević i Darko Bajić.

B. G. T.

objavljeno: 12.10.2010.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.