Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova čuvarka plaže: U čuvenom kostimu nadmašila i Pamelu (FOTO)

Čuveni crveni kupaći kostim najpopularnije čuvarke plaže na svijetu, nenadmašne Pamele Anderson, našao se u rukama Keli Rorbah.

Iako su možda mnogi sumnjali da će uspjeti da zamijeni Pamelu, manekenka i bivša djevojka Leonarda Dikaprija uvjerila ih je u suprotno.

Zgodna 26-godišnja plavuša u crvenom jednodjelnom kupaćem kostimu izgleda fenomenalno. Fotografije sa snimanja seta obišle su svijet i za kratko vrijeme osvojile mušku publiku.

I ne čudi! >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Keli može da se pohvali lijepim grudima, izvajanim strukom i nogama za desetku!

Snimanje rimejka čuvenog filma počelo je u februaru, a premijera se očekuje u maju 2017. godine.

Pored Keli koja će glumiti Pamelu, rame uz rame naći će se i Dvejn Džonson i Zak Efron, kao i indijska glumica Prijanka Čopra.

(NN, stil.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.