Nova bruka srpskog fudbala: U Ivanjici psovke, vređanje, pominje se i nameštanje (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bruka srpskog fudbala: U Ivanjici psovke, vređanje, pominje se i nameštanje (VIDEO)

Radnički iz Niša je u 18. kolu Linglong Super lige Srbije deklarisao Javor sa 7:0, a prema tvrdnjama Sportskog žurnala, meč odigran u subotu u Ivanjici je bio namešten.

To indirektno potvrđuju i reči trenera Javora Igora Bondžulića na konferenciji za medije posle meča. Mladi stručnjak nikoga konkretno nije prozvao za nameštanje rezultata, ali je imao šta da kaže na račun svog kolege sa klupe Radničkog Milorada Kosanovića.

"Ne mogu da prećutim jednu činjenicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Znamo da komentarišemo, sredom, neću reći gospodin Kosanović, nego kolega, premda sam daleko od kolege sa njim. Pominjemo sredom kakvi su problemi srpskog fudbala, u vidu Brodarca i ostalih stvari, a ovo danas ne komentarišemo, prihvatamo i to je normalno. Subota nam odgovara, sreda nam ne odgovara", rekao je Bondžulić aludirajući na Kosanovićev komentar debakla Zvezde protiv Bajerna, a potom nastavio:

"Ne znam da li ću doživeti godine koje ima on, ali znam šta ću jesti sredom, a šta subotom. Šta ću da pričam sredom, a šta subotom. Ovo je velika sramota, verovatno ću biti sankcionisan, ali nema veze. Da li je problem srpskog fudbala Brodarac, ili kako se odigravaju ove naše utakmice. I kako se ne odigravaju. Pitao bih ga kako je pre tri godine ostao u ligi, sa jednim klubom, zna se kojim.

Očigledno, aludirajući na čačanski Borac, na čijoj klupi je tada sedeo Milorad Kosanović, Bondžulić je imao i nekoliko potpitanja:

"Da li mu je tada smetao Brodarac? Da li mu je tada odgovarao poredak u srpskom fudbalu, što se tiče vladajuće strukture?

Bondžulić je završio dvominutni monolog rečima:

"Ne bih da se vraćam na utakmicu, mnogo sam nervozan, ne mogu da se iskontrolišem i to je to…

Kosanović mu nije ostao dužan:

"Nisi samo nervozan, nego i bezobrazan! Užasno! I sram te bilo", čule su se Kosanovićeve reči, dok je Bondžulić napuštao prostoriju u kojoj je održana konferencija za medije.

Pitanje jednog od prisutnih novinara "zašto", iniciralo je Kosanovićevu kontru:

"Zato što mene optužuje da sam kriv za srpski fudbal? Ne znate šta je rekao, on misli na moj komentar od srede za Zvezdu i sad mene optužuje da sam ovo namestio. Štagod…

Trenutak tišine i još jedna konstatacija novinara "da je sudija namešten, jeste namešten”, podigao je temperaturu u sali.

"Molim!? Onda ste ga vi namestili. Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju. Sram vas bilo… I ovde trista ljudi, j…. majku 90 minuta. S kojim pravom vi to radite!? Treba da trpim 300 konja na leđima da mi j… mater i oca. Sram vas bilo!? Gde sam došao, bre, u divljinu! Ne znate nijednu lepu reč da kažete", poručio je na kraju Milorad Kosanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je sve rekao Igor Bondžulić? VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2019

Utakmica između Javora i Radničkog je obeležila 18. kolo Linglong Superlige, kako zbog rezultata, tako i zbog "trećeg poluvremena"...Ekipa iz Niša je slavila sa 7:0 u gostima, a na konferenciji za medije posle meča su glavnu reč vodili šefovi stručnih štabova Igor Bondžulić i Milorad Kosanović...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.