Nova blokada radova u Beogradu

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova blokada radova u Beogradu

Inicijativa "Pešaci nisu maratonci" i predstavnici beogradske opštine Stari grad okupili su se jutros zajedno sa građanima na uglu Čuburine i Ulice Vuk Karadžić i od šefa gradilišta zatražili projekt po kome se izvode novi radovi. Članak Nova blokada radova u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Istovremeno referendum, zbor građana i narodna inicijativa

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 08:22

Za razliku od do sada organizovanih referenduma na koje se izlazilo na određenim biračkim mestima kao i prilikom održavanja izbora, najavljeni referendum u beogradskoj opštini Stari grad biće organizovan tako što će se žitelji te opštine izjašnjavati tamo gde žive i taj proces će trajati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.